ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΕΛΕΓΧΩ

Όλα αυτά που τρώμε ή πίνουμε καθημερινά μπορεί να είναι καταστροφικά για την υγεία μας. Οφείλουμε να ξέρουμε τι δίνουμε στην οικογένειά μας. Ο Μοριακός Έλεγχος Προϊόντων δίνει τη δύναμη στον καταναλωτή να ελέγξει όποιο προϊόν επιθυμεί και να πληροφορηθεί για τα παρακάτω:

  • Περιέχει το προϊόν μικρόβια, όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς κτλ;
  • Περιέχει το προϊόν μεταλλαγμένα (Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς) ή παράγωγά τους;
  • Ανιχνεύονται στο προϊόν επιβαρύνσεις από τοξίνες ή πρόσθετα χημικά πχ ορμόνες;
  • Ανιχνεύονται στο προϊόν επιβαρύνσεις από φυτοφάρμακα και κατά συνέπεια είναι ή όχι προϊόν βιολογικής καλλιέργειας;
  • Υπάρχουν ετερογενείς προσμίξεις στο προϊόν, είναι νοθευμένο;

ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩ


Η Πιστοποίηση Μοριακού Ελέγχου DNA για τις εγκαταστάσεις ή τα προϊόντα είναι ο πλέον διακεκριμένος τίτλος ασφάλειας και ποιότητας στην παγκόσμια αγορά.

Ο επαγγελματίας έχει άμεσο όφελος να κάνει Μοριακό Έλεγχο DNA στις εγκαταστάσεις ή στα προϊόντα που παράγει, πουλά ή στα προϊόντα που χρησιμοποιεί και προμηθεύεται από τρίτους, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να:

  • διασφαλίζει τους πελάτες του ως προς την ασφάλεια και την ποιότητα που τους παρέχει,
  • ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό,
  • θωρακίζεται νομικά,

παίρνοντας στα χέρια του τον απόλυτο έλεγχο της δουλειάς του αποφεύγοντας να πέφτει θύμα του δόλου ή της ανευθυνότητας των προμηθευτών του.

ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Test-of-products-lab.jpg
Το Κέντρο Ερευνών Βιολογικών Επιστημών Green Biotech Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο της επιστημονικής έρευνας από το 2005 με ευρύ πεδίο καινοτόμων υπηρεσιών. Διαθέτει την πλέον σύγχρονη μοναδα έρευνας στον τομέα της Βιολογίας, έχοντας επενδύσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ, επιτυγχάνοντας την ανύψωση των υπηρεσιών της ως το βαθμό αναφοράς για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και Βιομηχανίας. Το 2012, το 2016 και το 2017 έλαβε το πρώτο βραβείο καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Green Biotech Hellas παρέχει υπηρεσίες επιστημονικής έρευνας στους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και του περιβάλλοντος. Τα πεδία ερευνητικού ενδιαφέροντος είναι ο άνθρωπος, τα προϊόντα, το περιβάλλον και τα ζώα. Το σύνολο μεθόδων ακολουθούν τα διεθνή επιστημονικά πρότυπα, πιστοποιούνται και διαπιστεύονται ως έγκυρες επιστημονικά και αποτελεσματικές ερευνητικά από τον Πανευρωπαϊκό Οργανισμό Μοριακής Βιολογίας.  

Επιστημονικός διευθυντής: Δημήτρης Παναγόπουλος MBA, DBA, PhD. - Μοριακός Βιολόγος


Πρωτόκολλα ανάλυσης: NG-Sequencing, Micro-Arrays, PCR M/F, Elisa, Cytometry Flow/MLT, HPLC, MS, GE, C-MLT, DNA-RNA-Protein Purification/EXTR, PPi Analysis, Immunoassays, M/N/F-Photoassays, Tissue CUL/EXTR, Bioinformatics Analysis, In Vivo Models etc.  

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το σύνολο μεθόδων ακολουθούν τα διεθνή επιστημονικά πρότυπα, πιστοποιούνται και διαπιστεύονται ως έγκυρες επιστημονικά και αποτελεσματικές ερευνητικά από τον Πανευρωπαϊκό Οργανισμό Μοριακής Βιολογίας. Η Green Biotech Hellas αποτελεί μονάδα αναφοράς για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τους Παγκόσμιους Οργανισμούς Εμπορίου και Βιομηχανίας.

"Το 2012, το 2016
και το 2017 έλαβε το πρώτο βραβείο καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης"


ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ;

Η Green Biotech δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες ερευνητές ή εργαστήρια που έχουν απομονώσει κάποια ουσία ή έχουν παρασκευάσει κάποιο διάλυμα, π.χ. φυτικό εκχύλισμα, να μελετήσουν το αν και κατά πόσο υπάρχει θεραπευτική δράση.

Μπορούμε επίσης να μελετήσουμε το μηχανισμό δράσης και τις ενδεχόμενες ανεπιθύμητες ή τοξικές ενέργειες. Οι μελέτες αφορούν τόσο ουσίες που προορίζονται για φάρμακα όσο και για συμπληρώματα διατροφής και μπορούν να εστιάζονται τόσο σε μικρά πειράματα, όσο και σε όλα τα επίπεδα in vitro και in vivo.

Οι πιστοποιημένες διαδικασίας μας, τα εποπτευόμενα συμβόλαια διαχείρισης απορρήτου και οι διεθνείς συνεργασίες μας με τους μεγαλύτερους οργανισμούς, επισφραγίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ